V četrtek, 1. decembra 2011, smo se udeležili Karaoke večera nemških pesmi v organizaciji Goethe instituta v Ljubljani.

Nadvse zadovoljni in ponosni vam sporočamo, da so  v konkurenci 16 šol razglasili dve zmagovalki in ena od njih je Vanesa Večko s pesmijo Yvonne Caterfeld Für dich.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate tukaj.

goethe-karaoke 2011 lju. 040

 

 

Čeprav je zmagovalca izbrala publika in so svoji v glavnem glasovali za svoje, je Vanesa prepričala dovolj publike z drugih šol, da so ji podelili eno od glavnih nagrad. To sicer ni tečaj nemščine, ampak bon za 100 evrov, ki ga bo Vanesa koristno porabila za dekliško razvajanje v znani drogeriji. K njenemu uspešnemu nastopu so pripomogli Gaja Ana Zvonar s spremljevalnim vokalom ter Etijana in Timetjan Lesjak s prepričljivim plesnim nastopom. Res je, izkazali so se kot pravi profesionalci. Bravo Vanesa, Gaja Ana, Etijana in Timetjan!

Ne smemo pa pozabiti niti na našo spremljevalno publiko, ki je v dvorani pripravila enkratno vzdušje in po prireditvi pospremila zmagovalko do avtobusa tako, da so vsi v Ljubljani vedeli, da slavimo in praznujemo. Že prej so se izkazali z obiskom Slovenskega šolskega muzeja, kjer so jih v šoli izpred stotih let zaradi vzornega vedenja kot eno najboljših skupin vpisali v zlato knjigo obiskovalcev.

Hvala ge. Vladki Mori, ki je Vanesi in Gaji Ani pomagala pripraviti pevski nastop, Etijani in Timetjanu, da sta napornim treningom dodala še vajo za spremljavo te pevske točk,e ter ge. Suzani Planšak, ki je prav tako srčno in spodbudno navijala, kot naši učenci.

Verjamemo, da ste vsi, ki ste v živo doživeli karaoke večer, nadvse uživali.

 

 

(Skupno 169 obiskov, današnjih obiskov 1)