V skladu z Letnim delovnim načrtom za šolsko leto 2012/2013 so naši učenci od 1. do 5. razreda 01. 03. 2013 noč ponovno prespali na šoli v okviru bralne noči.

Prvič, ob predstavi o Malem princu, smo noč na šoli preživeli pred štirimi leti. Ker je bil odziv med učenci in starši izredno pozitiven in število otrok, ki želijo noč preživeti na šoli skupaj s svojimi vrstniki, razredničarkami in drugimi delavci šole, vsako leto večje, je BRALNA NOČ postala kar naša stalnica.

Letošnje bralne noči so se lahko udeležili učenci, ki so do 01. 03. 2013 prebrali vsaj tri knjige iz seznama za bralno priznanje. Kljub temu število otrok ni bilo nič manjše kot prejšnja leta, saj se je prijavilo kar 196 otrok s centralne šole, na naši podružnici v Pamečah pa je noč na šoli prespalo 62 učencev.

Štiriindvajset učenk predmetne stopnje je pomagalo dvaintridesetim učiteljicam razredne stopnje, tako da so priskočile mlajšim na pomoč pri pripravi spalnic, pomagale so jim pri iskanju miškinega zaklada in jim tik pred spanjem prebirale  pravljice za mirno in lahko noč.

Kako pa so naši mlajši in najmlajši na bralni noči uživali ob vseh dejavnostih, ki smo jim jih pripravili, pa si lahko pogledate na fotografijah.

Sledite naslednji povezavi in se o tem sami prepričajte:

– klikni za ogled fotogalerije.

 

Zapisala: Nada Žunec, koord. bralne noči

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)