Na Drugi OŠ Slovenj Gradec smo tudi letos organizirali akcijo: »NAJ DOBRO OHRANJENA IGRAČKA VAŠEGA OTROKA DOBI NOVEGA LASTNIKA,« pod okriljem akcije RK: »BOŽIČEK IN DEDEK MRAZ POTREBUJETA VAS.« V akciji so sodelovali vsi učenci od 1. do 5. razreda naše šole. Do 4.12. 2013 so  v šolo prinašali  ohranjene  igrače (za šolski sejem in  za RK), za katere so menili, da zamenjajo svojega lastnika. Šolski sejem igračk so MČ RK izvedli v avli naše šole v četrtek, 5.12. 2013, kjer so  učenci igračke lahko kupovali za 1 evro. Izkupiček od prodanih igrač bomo namenili v DOBRODELNI SKLAD Druge OŠ Slovenj Gradec.

 

Igračke, ki niso bile prodane, smo skupaj s tistimi, ki so jih učenci namenili otrokom socialno ogroženih družin, podarili RK in gospe Krahulec za projekt NASMEH (za socialno ogrožene otroke Koroške).

 

Za sodelovanje se vsem najlepše zahvaljujem, saj smo s skupnimi močmi opravili veliko delo. Posebej bi se rada zahvalila družini, ki je k akciji prispevala svoje izdelke, nove ročno izdelane igrače iz naravnih materialov.

Poglejte si, kakšno veselje smo doživljali ob nakupovanju (klikni za ogled fotogalerije).

 

Mentorica MČ RK Boža – Božena Lesjak

(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov 1)