V ponedeljek, 7.4.2014,  je bila v Kulturnem domu Slovenj Gradec prireditev Športnik leta in podelitev Železnikarjevih priznanj. Veseli smo, da imamo na naši šoli učence in učenke, ki se ukvarjajo s športom in v klubih in društvih dosegajo vrhunske rezultate na državnih in mednarodnih tekmovanjih.

Naša učenka Neja Dvornik je prijela plaketo za tekmovalne uspehe v konkurenci deklic. Neja je članica Smučarskega kluba Dvornik transport in Smučarske zveze Slovenije. V sezoni 2012/2013 je v kategoriji U12 na Državnem in regijskem nivoju dosegla: 1.mesto na državnem prvenstvu v veleslalomu, 1.mesto na Mercator pokalu in 1.mesto na regijskih tekmovanjih.

Plaketo za tekmovalne uspehe v konkuenci deklic je dosegla ekipa deklic Društva rokometne šole Alena Mihalja. Članici te ekipe sta tudi učenki naše šole: Anastasija Gorgijeva in Alja Krevs. Deklice so se udeležile mednarodnega turnirja v Grazu, v Izoli in dosegle 1.mesto. Na državnem prvenstvu so nadgradile uspeh pretekle sezone in osvojile naslov državnih prvakinj.

Čestitke!

Jožica Jug

NAC_3552_copy

Vir: Primafoto

 

 

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)