Tretji dan – sreda, 3. 6. 2015

Po bujenju in zajtrku smo se vsi skupaj zbrali v učilnici, kjer smo ponovno imeli sestanek. Prva skupina se je dopoldne posvetila plezanju po veliki plezalni steni in lokostrelstvu. Odlično so se odrezali. Druga skupina se je odpravila na krajši sprehod do Sotočja in opravila nekaj vaj z naslovom Začutimo okolje. Ste že kdaj objeli drevo? Poskusite! Tretja skupina smo se napotili na Kozlov rob, natančneje do ruševin gradu na vrhu vzpetine. Ko smo se utrujeni vrnili v dom, nas je že čakalo kosilo. Oddelek A se je po kosilu odpravil na orientacijski pohod, medtem ko je oddelek B odšel šel do Tolminskih korit. Vsi so bili navdušeni nad dih jemajočo naravo. Ko je pica napolnila naše želodčke, je sledila predstavitev šol. Spoznali smo OŠ Prevolje iz Suhe krajine in hrvaško OŠ Gunja. Za nami je bil dolg in utrujajoč dan, zato smo se vsi hitro zleknili v postelje in zaspali.

 

Četrti dan – četrtek, 4. 6. 2015

Zjutraj smo vsi KOOOMAJ odprli oči in še teže vstali iz naših toplih postelj. Dan smo znova začeli s sestankom, sledil je zajtrk.

Tokrat je druga skupina spoznavala naravo z vsemi čutili, tretja se je podala na Kozlov rob, četrta pa je odkolesarila do Mosta na Soči in sedla v kanuje. Popoldne so se skupine zamenjale. Druga se je podala na Kozlov rob, tretjo so po kolesarjenju čakali kanuji, četrta pa je premagovala plezalno steno in cilja v tarče z lokom.

Sedaj pa se nama že presneto mudi, ker nas čaka ples, še prej pa podelitev priznanj. Pa brez zamere. Aha, še to, jutri nas čaka še ekskurzija.

Pozdrav našima zbolelima članoma ekipe, Gai in Maksu. Pogrešamo vaju.

 

Za vas sva se trudili Zala B. D. in Nina Z.

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)