Na Drugi OŠ Slovenj Gradec smo s šolskim letom 2019/2020 odprli NTC Center Koroška, kjer bomo izvajali delavnice po inovativnih metodah, ki jih zagovarja NTC sistem učenja, pod okriljem priznanega strokovnjaka dr. Ranka Rajovića, zdravnika internista, magistra nevrofiziologinje in doktorja znanosti na področju fiziologije športa.

Dr. Rajović je s svojimi pristopi povzročil revolucijo v inovativnih načinih učenja, ki temeljijo na IGRI, ZABAVI, POSTAVLJANJU IZZIVOV, USTVARJALNOSTI in STRASTI do učenja. Program NTC učenja je v intenzivni uporabi že v preko štirinajstih državah Evrope in prinaša takojšnje rezultate v učinkovitosti učenja.

Skupina učiteljev razredne in predmetne stopnje se je kar nekaj časa izobraževala pri dr. Rajoviću in pri njegovih učencih ter hospitirala v praktičnih delavnicah, ki jih izvajajo v NTC centru Velenje.

Učitelji bodo celo šolsko leto pri pouku uporabljali NTC metode.

V oktobru 2019 bomo pričeli z brezplačnimi delavnicami za nadarjene učence 5. in 6. razredov. Izbor le-teh bodo naredile učiteljice in šolska svetovalna služba. Delavnice bosta vodili ga. Ksenija Toth in ga. Katja Jenko.

Izvajalci NTC Velenje bodo v oktobru 2019 pričeli izvajati tudi plačljivi delavnici za naslednje starostne skupine:

  1. Rumena skupina: 1., 2. razred.
  2. Oranžna skupina: 3., 4. razred.

Delo strokovnih delavcev bomo spremljali:

  • s hospitacijami in analizami (ravnateljica, NTC Velenje)
  • Ranko Rajović (izobraževanja, strokovni pogovori, hospitacije)

Če želite otroka prijaviti na NTC delavnice, izpolnite priloženo prijavnico (klikni za prenos datoteke).

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)