Žal se v življenju kdaj zgodi, da pridejo dnevi, ki nam življenje postavijo na glavo. Ta teden smo doživeli »postavitev na glavo«. Delo na daljavo predstavlja izziv za vse – za vas dragi učenci, za vaše starše in tudi za nas učitelje. V upanju, da smo še vedno vsi zdravi, prosim, sprejmimo situacijo s strpnostjo in razumevanjem.

Ker ne želim, da si učenci trenutno situacijo zapomnijo samo po dnevih, postavljenih na glavo, je bilo sredino dnevno navodilo šestošolcem za delo na daljavo pri slovenščini preprosto – »Pojdite v gozd, na travnik … poslušajte, glejte, ozavestite, kaj vidite, kaj slišite … uživajte in pazite nase.« Učenci so, seveda, saj je naročila učiteljica 😁, to res naredili … še več kot to – to so nekateri naredili skupaj s starši. Včeraj so v moj elektronski naslov »letele« fotografije … ob njih sem začutila vašo radost, zvedavost, razigranost … ljubezen do življenja. Učenci, vi ste JUNAKI!

Skupaj z učenci smo se, seveda, na daljavo, odločili, da nekaj utrinkov sredinega dnevnega navodila delimo z vami (klikni tukaj za ogled fotogalerije)

Pazite nase, učiteljica

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)