🌞 Četrtek, 21. april 2022 🌞

Izpred hostla smo se ob 7.30  z avtobusom odpeljali do šole De Mazo, naše gostiteljice. Z izdelki na stojnici in predstavitvijo smo ostalim udeležencem in gostiteljem na čim bolj izviren način prikazali Slovenijo, spoznavali pa smo tudi druge države.

Po odmoru smo se razdelili v narodnostno mešane skupine ter si izmenjali informacije in mnenja o strokovnih člankih, kako lahko različne aktivnosti pomagajo pri učinkovitejšem učenju. Te smo prebrali že pred prihodom na izmenjavo. Raziskava o vplivu spanja na učenje, ki smo jo predstavljali mi, je bila med bolj priljubljenimi. Pogovarjali smo se tudi o tem, kako bi lahko te dejavnosti vključili v naše delo na šoli.

Po zasluženem kosilu smo imeli nekaj prostega časa. Kasneje smo si z vodičem ogledali znamenitosti Santa Cruza. Sprehodili smo se po glavni ulici O’Daly, občudovali znamenite balkone in spoznavali zgodovino mesta. Navdušili so nas tudi nasadi banan in drevo mangovec, ki je že kazalo prve plodove. Nato smo odšli še na plažo pred našim hostlom ter se pripravili za naslednji dan.
Ekipa na izmenjavi

Fotogalerija: 📸

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)