Spoštovani starši,

v začetku smo izvedli NACIONALNO PREVERJANJA ZNANJA (NPZ)iz slovenščine, matematike in športa za 9. razred in z slovenščine, matematike in angleščine za 6. razred. Učitelji so preizkuse znanja vrednotili elektronsko in tako vi kot učenci boste imeli možnost vpogleda v ovrednotene naloge preko spletnega portala e-Ric.

Učenci so v šoli prejeli vsak svojo šifro, s katero lahko dostopate do ovrednotenih nalog preko spletnega portala http://npz.ric.si od določenega datuma naprej.

Devetošolci bodo ovrednotene naloge pregledali v šoli skupaj z učitelji v torek, 1. 6. 2021, šestošolci pa od 7. do 9. 6. 2021 (s seboj prinesejo svojo šifro in EMŠO).

Starši si boste ovrednotene naloge lahko ogledali :

  • preko spletnega portala http://npz.ric.si (dostop je možen s šifro, ki jo je učenec prejel v šoli in EMŠO učenca). Portal bo za poizvedbo (vaš vpogled) odprt od torka, 1. junija, do petka, 4. junija 2021 oz. od 7. do 9. junija;
  • posvetovali se boste lahko z učiteljem predmeta preko teamsov, in sicer v četrtek, 3. 6. 2021, za devetošolce in v torek, 8. 6. 2021, za šestošolce.  Prosimo, da svojo željo o pogovoru o nalogi/predmetu sporočite otrokovemu učitelju predmeta.

Če bodo učitelji ob vpogledu v ovrednotene preizkuse skupaj z učenci ugotovili morebitne napake pri točkovanju posameznih nalog, bomo poizvedbe poslali na e-Ric do petka, 4. 6. 2021 za 9. razred oz. do četrtka, 10. 6. za 6. razred.

Nada Duler, ravnateljica

 

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)